Logo

Sømandsbøf fra Ærø

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1200 g okseinderlår i tynde skiver
400 g løg snittet
10 dl vand
22 g oksebouillon
2-3 laurbærblade
45 g saucejævner
2 dl mælk
2 kg kartofler
evt. kulør
 
Kødskiverne vendes i hvedemel og brunes. Svits løgene.
De gyldne løg og kødet fordeles i en gryde.
Kog vand og bouillon op med laurbærblade og hæld det ved.

Salt og peber tilsættes.
Lad retten småsnurre 1 1/2-2 timer.

Kødet skal være så mørt, at det næsten kan spises med en ske.
Saucejævner udrøres i mælk, retten jævnes under omrøring.
Kulør tilsættes efter behov. 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 548 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gris med stegte asiatiske grønsager og risSvinekoteletter med stegte, asiatiske grøntsager og ris er en god hverdagsret med masser...
• Rødtungefilet med basilikum mousse, ristede porre og selleripuréEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hel søtunge med agurkesalat tilsmagt med rosenpeber og dildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ferskensorbet og friske abrikoser i mandelmælkEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os