Logo

Sømandsbøf - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Stegetid i trykkoger: 15 min.

600 g okseinderlår i tynde skiver
3 spsk smør
salt, peber
3-4 skivede løg
1/2 kg kartofler i skiver
2 dl pilsnerøl
1 dl suppe eller bouillon (dåse eller terning)
1 bdt hakket persille

Brun først kødskiverne i smørret i trykgryden.
Tag dem op og drys med salt og peber.
Svits derefter løgene i fedtstoffet.
Kom kødet tilbage i gryden og tilsæt kartofler, øl og bouillon.
Læg låg på gryden og bring den på tryk.
Lad retten koge i 15 min.
Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt.
Smag retten til og hæld den i et halvdybt fad.
Drys persille over og server groft rugbrød til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 623 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Laks i hvidløgssauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bedekølle i sækPrøv denne opskrift på bedekølle, eller lammekølle, i sæk. Retten hedder sådan, fordi...
• Lammesteg med sauterede kartofler, pastinakmousse og persillerodssalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Karamelrand 1En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os