Logo

Sømandsbøf

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
800 g Minut steaks
1 Løg
Kartofler i skiver
1 lys øl (ellers fortyndes med vand )
2 Laurbærblade

Bøfferne vendes på panden og løgene svitses.
Bøfferne lægges i bunden af en gryde, der lægges lidt af løgene på og et lag af kartoflerne, lidt mere løg og et lag kartofler mere.
Hæld resten af stegefedtet over og slut af med at hælde en øl i og læg laurbærblade i.
Koges 20 - 30 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 905 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Oksemørbrad med jomfruhummerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fisk i fadEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pasta med varmrøget ørred og persilleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Muddis solbærdessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os