Logo

Sømandsbøf

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sømandsbøf

 

Rester af søndagsstegen kan bruges til andre ting end biksemad, nemlig sømandsbøf, som vi her giver dig en opskrift på.

Til 4-6 personer. Tilberedningstid: ca. 40 min.

#

400 g stegt kød

salt og peber fra kværn

2 store løg

20 g smør

500 g kartofler

2 dl bouillon af terning

2 dl pilsnerøl

2 spsk hakket persille

*

1. Skær kødet i tynde skiver, der drysses med salt og peber.

2. Pil løgene og skær dem i skiver, der brunes i smørret i en stor gryde.

3. Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver.

4. Læg kød, løg og kartofler lagvis i gryden.

Det øverste lag skal være kartofler.

Drys salt og peber mellem hvert lag.

5. Hæld bouillon og øl over retten, der simrer under låg i ½ time eller til kartoflerne er møre.

Drys med hakket persille.

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.100 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her