Logo

Salat med svinemørbrad, sennep og dild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Salat med svinemørbrad, sennep og dild

 

Mørbraden er stegt med paprika og sennep og anrettet på en fyldig salat med nye kartofler. En cremet dressing smagt til med sennep og dild sætter prikken over i'et.

Arbejdstid: 25 min. Stegetid: 20 min. 4 personer.

 

# Ingredienser til Salat med svinemørbrad, sennep og dild:

1 afpudset svinemørbrad (ca. 500 g)

2 tsk citronsaft

1 tsk farin

1 tsk paprika

½ tsk sennepspulver

½ tsk groft salt

lidt olie til stegning

 

Salat:

600 g kogte nye kartofler

1 agurk eller 1 squash

1 rødløg

1 bundt rucolasalat

 

Dressing:

4 spsk mayonnaise

2 dl syrnet fløde eller cremefraiche

1 spsk dijonsennep

1 spsk citronsaft

1 spsk honning

1 bundt dild

salt og peber

*

Sådan laves Salat med svinemørbrad, sennep og dild:

Pensl mørbraden med citronsaft.

Bland farin og krydderier på en tallerken og vend kødet i blandingen.

 

Steg kødet på en varm grill, grillpande eller en alm. pande med lidt olie.

Steg til en centrumstemperatur på 62 °C (brug et stegetermometer) - det tager ca. 20 min.

 

Salat: Skær kartoflerne i skiver eller både.

Vask agurk eller squash og skær den i tynde skiver.

Pil rødløget, halvår det og snit det fint.

Skyl salaten og slyng den tør.

Vend det hele sammen og anret på 4 tallerkner eller et fad.

 

Dressing: Rør mayonnaise og syrnet fløde sammen og smag til med sennep, citronsaft, honning, salt og peber.

Snit en håndfuld dild fint og vend den i dressingen

 

Skær kødet i skiver og anret dem oven på salaten.

Dryp dressing over og server.

 

Tips: Du kan også stege rødløg og squash på grillen - skær dem da lidt tykkere ud.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 520 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mørbradbøffer med æbler og salvieÆbler og frisk salvie sætter pift på den danske klassiker: Mørbradbøf med bløde løg
• Mørbradgryde OrientalskKinesisk madlavning når den er bedst. Denne farvestrålende og sprøde ret bliver helt...
• Mørbrad i cremet sennepssauceMariner kødet i en god, grov sennep i 2-12 timer før tilberedning. Senneppen giver smag...
• RisfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!