Logo

Salatplatte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Prøv denne lækre salatplatte med blandt andet radicchiosalat, agurk og tomat samt marinade som let hovedret, eller som tilbehør. Server gerne med groft, godt brød.

 

2 mellemstore gulerødder
4-5 tomater
1 salatløg
1 agurk
1 lille radicchiosalat
1 lollo rosa eller frissalat
friskmalet peber
lidt stødt korender
2 spsk balsamico-eddike
1-1 ½ tsk sur/sød sennep
1 spsk honning
1 bundt persille
evt. lidt basilikum kørvel eller karse
1 dl olivenolie

Skræl gulerødderne og riv dem.
Skær tomaterne i skiver og hak det pillede løg.
Skræl agurken, skær den igennem på langs og tag kernerne ud.
Skær agurken i mindre stykker.
Skyl salaten og slyng den helt fri for væde før den deles i mindre stykker og lægges på et fad eller i en salatskål.
Fordel de øvrige grønsager på fadet.
Pisk marinaden sammen og smag den til.


Server den til salaten sammen med groft brød.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.631 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stegt sværdfiskEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KantarelkyllingKantareller har højsæson i Danmark og sommeren. Så prøv denne lækre ret med kylling og...
• T-bonesteak med persillesmørFå vores nyhedsmail med ugens bedste opskrifter. Fx nemme hverdagsretter og spændende...
• Tomat og chokolademoussekage med basilikumis og tomatchutneyEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!