Logo

Sally's oksesnurre

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Sally's oksesnurre

1 løg

2 porrer

smør eller margarine

1-2 peberfrugter

400 g hakket oksekød

salt og peber

1 spsk kinesisk soya

2 spsk koncentreret tomatpuré

1 ds bønnespirer

Tilbehør: spaghetti, brød eller Løse ris - se Tillæg

*

Skær løg og porrer i skiver og svits dem let i smør eller margarine.

Tilsæt de udstrimlede peberfrugter, rør et par minutter og kom kø­det i gryden.

Vend det nogle gange og tilsæt lidt salt, peber, soya og tomatpuré.

Læg låg over og lad retten snurre ganske sagte i 20 mi­nutter, rør nu og da.

Tilsæt de henkogte bønnespirer og varm retten igennem.

Server spaghetti, brød eller løse ris til.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 846 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Skrubber med reje-aspargessauceUgens fisk er en dejlig sommerret med stegte skrubber, nye kartofler og masser af sauce...
• Italiensk farsrulleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegt kylling i baconEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sneæg med Creme AnglaiseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!