Logo

Salsakylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
500 g kyllingfilet i tern
2 fed hvidløg
2 spsk olie
1 glas salsa medium hot fra Santa Maria
½ liter piskefløde
salt, peber
evt. 1 pk bacontern, ristet på en pande
evt lidt chili hvis retten skal være lidt stærk
 
Brun kyllingen i olie, tilsæt de resterende ingredienser og lad det småsimre 45-60 minutter, smages til med salt og peber.
Serveres med mexicanske ris
Kom chili og spidskommen i vandet når du koger risene.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.198 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?