Logo

Saltbagt laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 æggehvider
100 g fint salt
500 g lakseside uden ben
peber
1 citron
frisk dild

Pisk hviderne til de kan vendes uden at de falder ud af skålen. Hæld salten i og vend rundt med en dejskraber.
Krydr laksen med peber på begge sider. Smør halvdelen af hviderne på skindsiden og læg laksen med denne side nedaf i et ovnfast fad. Smør resten af hviderne på den anden side.
Vær omhyggelig med at hviderne dækker fisken helt.
Bages i ovn 20 min ved 200 gr.
Efter bagning slås saltdejen af laksen og smides væk.
Laksen skæres ud i portionsstykker og anrettes med citron og dild.

Server med grønsager og frisk brød.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.265 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Risotto med asparges og mozzarellaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grønsagssuppe med pastaDer kan bruges alle former for små pastastykker i Zuppa di verdure con perline. Smagen er...
• SaltkyllingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarberkompot med vaniljeyoghurtBagt rabarberkompot med vaniljeyoghurt er en nemt tilberedt nydelse. En enkel og frisk...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!