Logo

Saltbagt rødfisk med braiseret fennikel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Saltbagt rødfisk med braiseret fennikel

4 personer
 

# Ingredienser

1-2 rødfisk, i alt ca. 1,5 kilo med ben, men uden hoveder og haler.
1 kilo havsalt
2 stk fennikel
50 g smør
Salt, peber, citron og dild
 

* Tilberedning

Lad fiskehandleren rense og afskælle fiskene og fjerne hoveder og haler.
Gnid dem med olivenolie og læg i et ovnfast fad på et leje af salt.
Dæk med salt.
Bag i ovnen, ca. 20 minutter ved 180 ºC.

Tag ud, fjern salt og skind, tag kødet fra benene.
Server på varme tallerkener med halve fennikel, som er braiseret i smør, først på panden, derefter i ovnen.
Serveres med dild og evt citronbåde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.328 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her