Logo

Saltet svinemørbrad med enebær og æblesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Saltet svinemørbrad med enebær og æblesalat

1 svinemørbrad på ca. 500 g
2 spsk sukker
2 spsk salt
olie
2 spsk knust enebær
friske krydderurter
2 æbler
2 spsk æbleeddike
200 g blommer eller 100 g svesker

Fjern eventuelle sener og fedt fra mørbraden.

Bland sukker og salt sammen, og rul mørbraden heri.

Stil den til side i 1-2 timer.

Brun mørbraden på en varm pande i olivenolie, til den er gylden på alle sider og lad den stege videre i ovnen ved 90°C i ca. 20 minutter.

Lad mørbraden hvile et lunt sted i ca. 20 minutter, inden den rulles i knust enebær og evt. hakkede krydderurter.

Skær kødet i skiver og server en frisk salat af æbler uden kernehus i tynde skiver, svesker eller blommer, æbleeddike og god olie.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.971 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her