550 g  svinemørbrad
170 g  parmaskinke eller anden spegeskinke
1 bundt frisk salvie eller 2 tsk   tørret
 Smør/margarine til stegning
1 dl  tør marsala eller hvidvin
3 dl  okse- eller hønsebouillon
 Saucejævner eller lidt majsstivelse udrørt med koldt vand
40 g  smør
 salt og peber
Tilbehør:  pasta Eminente, fx. taglietelle
Afpuds mørbraden og dup den tør med køkkenrulle. 
Skær den i 12 skiver og tryk dem flade med hånden. 
Læg et stykke parmaskinke på hvert stykke og herpå 1 - 2 salvieblade. 
Hold dem fast med tandstikkere. Tørret salvie drysses på. 
Opvarm fedtstoffet på en pande og steg kødet ved jævn varme først 2 minutter med skinkesiden nedad og derpå 4 minutter på den anden side. 
Tag kødet af panden og kom marsala på. 
Kog halvdelen væk. Hæld bouillon på, saucen må ikke blive tyk. 
Pisk smør i saucen, mens panden holdes væk fra varmen og smag til med salt og peber.