Logo

Saltimbocca

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 tynde skiver kalveinderlår
4 skiver parmaskinke
8 salvieblade
2 spsk smør /olie
4 spsk tør hvidvin
båndpasta
sukkerærter

Bank forsigtigt kødet tyndt og fladt, pas på der ikke kommer huller i kødet(Læg det mellem 2 stk pålægspapir).

Læg en skive parmaskinke på hver og 2 salvieblade og hold det på plads med en kødnål.

Steg dem i 1-2 min på hver side i smør på panden. krydr med salt og peber og anret det på tallerkner

Panden koges af med hvidvin og pisk smør i smag til og hæld skyen over kødet og server med båndpasta og letkogte sukkerærter.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.249 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?