Logo

Saltimbocca - kalveschnitzler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Saltimbocca - kalveschnitzler

 

Saltimbocca er en dejlig nem italiensk ret, som traditionelt tilberedes med kalveinderlår - her har vi brugt et par gode kalveschnitzler. Ordet Saltimbocca betyder "springer ind i munden".

Arbejdstid: 15 min. Koge/stegetid: 8 min. Ikke fryse-egnet. (2 personer) Er du alene så halver portionen

 

#

2 kalveschnitzler a 125-150 g (eller skinke eller kalkun)

2 tynde skiver lufttørret skinke

1 kvist salvie

½ spsk olie

1 dl hvidvin

salt og peber

 

Tilbehør:

nye kartofler og grønsager (fx broccoli)

*

Del schnitzlerne i to stykker hver, krydr dem med salt og peber og læg en halv skive skinke og et salvieblad på hver.

Sæt det fast med en tandstikker.

Brun schnitzlerne på en pande med olie og spæd med hvidvin.

Lad vinen koge næsten væk.

Læg kødet på et varmt fad og hæld væsken over.

Server straks med kartofler og grønsager.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 812 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?