Logo

Saltimbocca med aubergine

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Saltimbocca med aubergine

 

Inviter bedsteforældrene på frokost, og server en altid lækker italiener – saltimbocca alla romana. Tynde skiver kalvekød rullet ...

Tilberedningstid: 30 minutter Koge/stegetid: 15 minutter. Ikke fryseegnet. 1 person

 

#

150 g aubergine

120 g meget tynde skiver kalveschnitzel

3 spsk hakkede krydderurter, fx persille, estragon, løvstikke

1 æggehvide

15 g rasp

salt og peber

5 g fedtstof

150 g grønne asparges

5 g citronolie

2 tsk lys balsamico

frisk estragon (eller anden krydderurt)

*

 

Skær auberginen i tynde skiver på langs og grill dem på en grillpande, til de er bløde.

Læg kalvekødet fladt ud på et spækbræt.

Læg hakkede urter på og dernæst en skive stegt aubergine.

Fortsæt, til du har brugt alt kød, aubergine og krydderurter.

Pres godt sammen og vend i æggehvide og rasp, der er krydret med salt og peber.

Steg i fedtstof på en pande ved middelvarme ca. 15 minutter i alt, så kødet når at blive gennemvarmt i midten.

Striml aspargesene på et mandolinjern og vend dem med olie, balsamico, salt, peber og blade af krydderurt.

Anret saltimbocca med aspargessalaten og pynt med krydderurt.

 

Tip: Saltimbocca kan også laves med tyndt skåret kylling eller kalkun.

 

Kalorier

 

325 kcal

Protein

349

42 ½

Kulhydrat

189

22 ½

Fedt

129

32 ½

Kostfibre

69

 

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 734 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?