Logo

Saltimbocca med kalveschnitzler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Saltimbocca med kalveschnitzler

 

Vi har hentet inspiration i krydderurtehaven til en denne dejlige sommerret med masser af smag.

Arbejdstid: 15 min. Koge/stegetid: 10 min. Ikke fryse-egnet. Opskriften er til 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

2 kalveschnitzler (250-300 g i alt)

salt og peber

1 kvist salvie

2-4 tynde skiver lufttørret skinke

15 g smør

1 dl hvidvin

 

Tilbehør:

nye kartofler eller pasta

grønsager

*

 

Del schnitzlerne i halve, krydr dem med salt og peber og læg 1-2 salvieblade og ½-1 skive skinke på hver.

Hæft evt. med tandstikkere.

 

Brun schnitzlerne på en pande med smør og tilsæt hvidvin.

Lad vinen koge næsten helt ind.

Læg kødet på et varmt fad og hæld væsken over.

 

Server straks med kartofler eller pasta og grønsager.

Vi har kogt pasta al dente og vendt brede bånd af squash i pastaen det sidste min. af kogetiden.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.067 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her