Logo

Saltindbagt kalvemørbrad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kalvemørbrad og masser af salt

 
Kom salt på bunden af en bradepande og sæt mørbrad ovenpå, hæld 1
kg. salt ovenpå og sæt straks i en varm ovn ved 200ºC.
Giv den 45 minuter og server i selve bradepanden.
Inden du kan spise kødet skal du selvfølgeligt fjerne saltet, men det er
nu dejlig nemt, fordi det bliver hårdt.
Brug en kniv til at skere rundt om kødstykket.
Server med pommes frites, aïoli og brød eller brug det koldt, fintskåret
som pålæg. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.370 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her