Logo

Sambusa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 dåser tun i vand
2 store løg
paprika, karry, hvidløg, sort peber
risplader (kinesiske)
1 liter olie (til stegning)

Hæld vandet fra tunen, og svits kødet på en tør pande sammen med hakket løg indtil løgene er bløde.

Smag til med krydderier.

Skær rispladerne ud i strimler.

Hver strimmel formes til et kræmmerhus, der ender i en løs snip. Kræmmerhuset fyldes med en skefuld af tunblandingen og lukkes med snippen som låg, der holdes fast med lidt melklister.

De formede Sambusa frituresteges ved lav varme og lægges til afdrypning for overskydende fedtstof.

Fra Somalia

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.466 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?