Logo

Sammenkogt oksekødsret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g skært oksekød
200 g bacon i skiver
250 g coctailpølser
250 g champignon (skivet)
1 ds flåede tomater (hakket)
tomatpuré
¼ piskefløde
paprika
salt
hvid peber
olie (til stegning)

Bacon brunes i olien, tages op, kød og champignon brunes derefter i fedtstoffet (kødet først). Krydres m. paprika, salt/peber, hvorefter de flåede tomater tilsættes sammen med fløden .
Koges til kødet er mørt. Jævnes med tomatpuré.

Servering:
Server med bacon over, evt. med hakket persille. Serveres med
kartoffelmos el. pom. frit.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.075 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her