Logo

Sandart i karry med vandkastanjer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Sandart i karry med vandkastanjer

800 g sandartfilet

2 spsk fiskesauce

120 g aubergine

1 spsk rød karrypasta

1 dåse kokosmælk (4 dl)

1 dl vand

1 spsk palmesukker

200 g vandkastanjer

2 kaffirlimeblade

 

Skyl sandartfileten, dup den tør, skær den i mundrette stykker, og lad den marinere i 10 min med lidt fiskesauce.

Skyl auberginen, dup den tør, og skær den ud i stykker.

Bland karrypastaen med 2 dl kokosmælk, vand samt revet palme­sukker, og bring det i kog under konstant omrøring.

Tilsæt resten af kokosmælken og auberginestykkerne, og lad det simre sagte i ca. 10 min.

Krydr med fiskesauce.

Tilsæt de godt afdryppede kastanjer.

Kom fiskestykkerne i, og giv dem nogle få min.

Skær kattirlimebladene i fine strimler, vend dem i, og anret det hele i små skåle.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.069 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grillstegt laks med brøndkarsecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rødspættefileter i beignetdejEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Havtaske filet med lufttørret skinke+ spinat, ristede pinjekerner og løse ris - det bliver den bedste dag i ...
• Fersken MelbaEn lækker, klassisk dessert, der blev udviklet som en hyldest til en af operakunstens...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os