Logo

Sandart med asparges i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sandart med asparges i stegeso

4 sandartfileter (a 250 g)

2 spsk citronsaft

salt og peber

500 g sukkerærter

500 g asparges

3 ¾ dl grønsagsfond

200 g krebsesmør

½ tsk muskatnød, revet

4-5 kviste citronmelisse

 

Skyl sandartfileterne, dup dem tørre, og krydr dem med citronsaft, salt og peber.

Gør sukkerærterne i stand og skyl dem.

Skyl aspargeserne, skræl dem, og skær dem i 4-5 cm lange stykker.

Blancher grønsagerne i den varme grønsagsfond i 3-6 min.

Rør krebsesmørret ud i fonden.

Smag det hele til med salt, peber og muskatnød.

Kom fonden i en gennemvædet stegeso sammen med grønsagerne.

Anbring sandarten ovenpå.

Skyl citronmelissen, slyng den tør og fordel den oven på sandartfileterne.

Sæt låg på, og giv retten ca. 35-40 min i ovnen ved 180°C.

Fjern citronmelissen, når retten er færdig.

Anret fiskefileterne sammen med grønsagerne, og server.

Hertil passer kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.607 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her