Logo

Sauté skiver med pasta-ærtesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g sauté skiver af svinefilet ½ cm tykke
1 spsk olie
1 knsp cayennepeber
1 knsp safran

Pasta-ærtesalat:
100 g pasta fx rør
2 spsk ricotta eller kvark
1 spsk frisk salvie eller 1 tsk tørret
1 fed hvidløg
25 g parmesan
½ spsk olie
½ salatløg
100 g ærter friske eller frosne optøede
100 g cherrytomater
 
Tilbehør:
2 skiver grovbrød 70 g
       
Kog pastaen.
Rør ricotta med finthakket salvie, finthakket hvidløg, revet parmesan og olie.
Skær salatløg i tynde skiver eller hak det fint.
Vend dem i ricottablandingen sammen med pasta, ærter og cherrytomater skåret i halve.
Smag til med salt og peber. Servér salaten lun.
Dup sauté skiverne tørre med køkkenrulle.
Lad olien blive godt varm på en pande.
Drys lidt cayennepeber og safran på skiverne.
Læg sauté skiverne på panden og vend dem straks.
Tag skiverne af panden og krydr med salt.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 777 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?