Logo

Savoykål med kalkunfyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g kalkunbryst
120 g champignon
20 g forårsløg
120 g gulerødder
80 g blegselleri
60 g grøn peberfrugt
4 store blade savojkål
8 dl hønsebouillon
2 tsk tomatpure
2 fed hvidløg
1 dl piskefløde
ingefær efter smag
salt
peber
1 dl meljævning

Tilbehør:
Ris med gurkemeje

Skær kalkunbrystet i ca. 1 x 2 cm. Skær grønsagerne i ca. 1 x 2 cm.
Svits lidt af forårsløgene med hvidløg og kalkun.
Tilsæt hønsebouillon, tomatpure, salt og peber.
Gulerødderne kommes i og simrer lidt.
Tilsæt chili, champignon og ingefær og lad det simrer igen.
Tilsæt blegselleri og peberfrugt. Tilsæt piskefløde.
Jævn med en meljævning, så den for en god cremet konsistens.
Fyld savojkålsblad med fyldet og bladene formes som en trekant.
Sauter dem i en gryde med ca. 1 cm vand i bunden i 5 min
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 739 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bønneragaout med pølseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mørbrad og kinakål i wokEn sund ret som bliver til i løbet af nul komma fem. Både voksne og børn bliver...
• EstofadoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Banyuls med hvid chokolade og jordbærSpændende dessert med banyulsboller serveret i kræmmerhus samt hvid chokolademusse,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os