Logo

Schnitzel med skinke og brøndkarsekartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Schnitzel med skinke og brøndkarsekartofler

 

Kødet er pakket ind i lufttørret skinke, der giver en dejlig smag og holder kødet saftigt.

Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 20 min. Ikke fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

300 g schnitzler (kalkun, skinkekød, kalvekød)

2 skiver serranoskinke

15 g smør

 

Brøndkarsekartofler:

1-2 skalotteløg (finthakkede)

½ spsk olie

400 g kartofler (tern eller både)

salt og peber

1-2 dl vand

1 dl cremefraiche 38%

1 bdt brøndkarse

 

Tilbehør:

fx tomatsalat

*

 

Begynd med kartoflerne: Sauter skalotteløg bløde i en gryde med olie og vend kartoflerne i.

Krydr med salt og peber og tilsæt vand, så det knap dækker.

Lad det simre under låg 5-10 min. (efter kartoflernes udskæring).

Tag låget af og tilsæt cremefraiche.

Kog igennem til cremet konsistens og tilsæt hakket brøndkarse.

Smag til med salt og peber.

 

Skær kødet i 4 tykke skiver og krydr dem med salt og peber.

Læg en halv skive skinke på hver og hæft med tandstikkere.

Steg dem på en pande med smør (3-4 min. på hver side).

Server med kartofler og fx en god tomatsalat.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 846 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?