Logo

Sellerifad med oksekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 knoldselleri
½ kg hakket oksekød
2 store løg
2 æg
1 ½ dl mælk
2 tsk salt
2 tsk peber
3 dl tomatjuice
1 bdt persille
 
Kog 1 cm tykke skiver selleri i letsaltet vand 10 min.
Lad dem dryppe godt af og læg dem i et smurt, ovnfast fad.
Rør kød, hakket løg og æg sammen.
Tilsæt mælken lidt ad gangen.
Rør salt og peber i.
Fordel farsen over selleriskiverne og hæld tomatjuice på.
Lad retten stege i en 200ºC varm ovn i 40 min.
Drys hakket persille over og servér kogte kartofler til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.870 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvordan holder du ferie i år?








Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her