Logo

Selleribøffer med tomatsauté

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g revet selleri
½ dl revet ost
1 fed knust hvidløg
1 dl rasp
1 stort æg
2 tsk oregano
1 knsp. chilipulver
1 bdt hakket persille
1 spsk olie

Sauté:
3 store røde bøftomater
3 store grønne bøftomater
1 spsk olivenolie
Lidt frisk krydderurt

Selleribøf:
Bland selleri, ost, hvidløg, æg, rasp og krydderurter samt 1 tsk salt.
Rør farsen godt, form 4 bøffer og steg dem gyldne i olien, 4 min. på
hver side.

Tomatsauté:
Skold og flå de røde tomater og skær tomatkød af begge slags tomater
i tern.
Kasser kerner og saft. Lad dem evt. dræne lidt i en sigte.
Varm olien i en dyb pande og sauter først de grønne tomater i ca. 5 min., tilsæt de røde og sauter yderligere 2-3 min.
Smag til med salt og peber og evt. en frisk krydderurt.

Server selleribøfferne med tomatsauté og båndpasta eller løse ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.057 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her