Logo

Sellerischnitzel med kapersfløde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sellerischnitzel med kapersfløde

2 middelstore selleri

salt og peber

hvedemel

2 æg

finsigtet rasp

smør eller margarine

1 dl piskefløde

3 spsk cremefraiche

1 spsk yoghurt

2 spsk kapers

Tilbehør: kogte kartofler eller Kartoffelmos - se Tillæg

*

Skær sellerierne i skiver på ca. 1,5 cm's tykkelse og skræl dem.

Kog dem akkurat møre - ca. 15 minutter - i letsaltet vand, og lad dem dryppe godt af.

Tryk selleriskiverne helt tørre i køkkenrulle og vend dem let i hvedemel.

Pisk ægget sammen og vend skiverne først heri og til sidst i rasp, der er blandet med lidt salt og peber.

Steg dem gyldenbrune på begge sider i smør eller margarine.

Pisk imens fløden sammen med cremefraiche og yoghurt og tilsæt kapers.

Server desuden kogte kartofler eller kartoffelmos til retten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.410 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her