Logo

Senepsbov med majroer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 kg lammebov med ben
½ tsk salt
1 spsk dijonsennep
1 dl fintsmuldret franskbrødskrummer
300 g majroer
200 g porre
3 dl vand
1 tsk .dijonsennep
½ tsk salt

Lammeboven lægges i en lille bradepande. Gnides med salt, smøres med sennep og drysses med franskbrødskrummer. Brunes i ovnen ca. 15 min. ved 225ºC.
Majroer og porre skæres i tynde skiver, lægges i bradepanden under lammeboven og drysses med salt. Vand og sennep røres sammen og hældes ved.
Boven vidersteger ca. 1 ¼ - 1 ½ time ved 160ºC.
Boven hviler indpakket i folie ca. 10 min. Majroer og porre varmes evt. i en gryde, mens boven skæres i skiver.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.109 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her