Logo

Senepsbov med majroer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg lammebov med ben
1/2 tsk salt
1 spsk dijonsennep
1 dl fintsmuldret franskbrødskrummer
300 g majroer
200 g porre
3 dl vand
1 tsk .dijonsennep
1/2 tsk salt

Lammeboven lægges i en lille bradepande. Gnides med salt, smøres med sennep og drysses med franskbrødskrummer. Brunes i ovnen ca. 15 min. ved 225ºC.
Majroer og porre skæres i tynde skiver, lægges i bradepanden under lammeboven og drysses med salt. Vand og sennep røres sammen og hældes ved.
Boven vidersteger ca. 1 1/4 - 1 1/2 time ved 160ºC.
Boven hviler indpakket i folie ca. 10 min. Majroer og porre varmes evt. i en gryde, mens boven skæres i skiver.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 648 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mørbrad Florentine + Fransk mokkamousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kyllingefilet med rodfrugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Andebryst med sprødt tilbehørSmager himmelsk både kold og varm. (1 portion) Ingredienser: Andebryst med det skønneste...
• ÆblemudderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os