Logo

Sennepsfisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sennepsfisk

750 g torskefileter

salt og peber

½ citron, saft af

smør eller margarine

3 spsk mild sennep

1 knsp sukker

3 spsk cremefraiche

Tilbehør: kogte kartofler, Grøn salat i Fransk marinade - se Tillæg

*

Drys fiskefileterne med salt og peber og dryp med citronsaft.

Lad dem trække 10 minutter og steg dem i smør eller margarine - 6-8 minutter på hver side.

Tag fileterne op på varmt fad, dæk med folie og hold dem varme.

Tag panden af varmen, rør sennep i fedtstoffet og tilsæt sukker og cremefraiche.

Hæld straks saucen over fisken og server den med kogte kartofler og salat.

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 849 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?