Logo

Sennepsglaserede poussiner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 poussiner
2 spid
200 g blødt smør
Worcestersauce
lidt tabasco
Colmans sennepspulver
daggammelt franskbrød
lidt mere smør

4 poussiner klippes langs rygbenet, vendes og trykkes flade. Sæt 2 spid igennem på kryds og tværs, så de holder faconen. Læg dem i bradepanden. Ca. 200 g blødt smør røres med Worcestersauce, lidt tabasco og Colmans sennepspulver og smøres på fuglene. 1 daggammelt franskbrød afskorpes og smuldres, og krummen og lidt mere smør fordeles overpoussinerne.
Steges i en varm ovn i ca. 40 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.430 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her