Logo

Sennepsglaseret skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 stor skinke
Glasur:   (mængde skal afpasses skinkens størrelse)
1/3 del sennep 
2/3 del brun farin 
1 sjat whisky 
 
Glasuren røres sammen og fordeles på skinken, der placeres i et ovnfast
fad.
Skinken sættes i en forvarmet ovn og steges efter størrelsen.
En god, stor skinke på ca. 2 1/2 kg skal have ca. 2-2 1/2 time i ovnen ved.
180-200ºC.
Det fedt og glasur, der løber af skinken, kan med fordel dryppes over den
igen.
Den brune farin i glasuren giver et sprødt knasende lag og en god sødlig
kontrast til grønlangkålen, som egner sig fortrinligt til denne ret.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.602 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pastafad med grønsagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldt svinemørbrad og Nøddemedalje med bærEn svinemørbrad bliver til festlig gæstemad, når den fyldes med svampe og svøbes i bacon....
• Pølse chowderKogte pølser smager efter manges mening bedst fra pølsevognen. Grillpølser kan du med...
• Pandekager med æbler og kryddersukkerBland sukker med krydderier og krydderurter, og server det som spændende drys til...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os