Logo

Sennepsglaseret skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor skinke
Glasur:   (mængde skal afpasses skinkens størrelse)
⅓ del sennep 
⅔ del brun farin 
1 sjat whisky 
 
Glasuren røres sammen og fordeles på skinken, der placeres i et ovnfast
fad.
Skinken sættes i en forvarmet ovn og steges efter størrelsen.
En god, stor skinke på ca. 2 ½ kg skal have ca. 2-2 ½ time i ovnen ved.
180-200ºC.
Det fedt og glasur, der løber af skinken, kan med fordel dryppes over den
igen.
Den brune farin i glasuren giver et sprødt knasende lag og en god sødlig
kontrast til grønlangkålen, som egner sig fortrinligt til denne ret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.777 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her