Logo

Sennepsmørbrad.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Sennepsmørbrad.

2 svinemørbrad (ca. 600 g)

25 g smør

½ tsk groft salt

friskkværnet peber

1,5 dl vand

1,5 dl cremefraiche 18%

2 tsk hvedemel

2 spsk finthakkede skalotteløg

2 spsk grov dijonsennep

½ tsk groft salt

Tilbehør:

500 g frisk pasta

300 g broccoli

300 g gulerødder

 

Puds mørbraderne for sener og hinder.

Skær dem i små skiver (ca. 1 cm tykke) og tryk dem lidt flade.

Steg skiverne i gyldent smør i en pande ca. 1 min. på hver side (2 min. i alt).

Tag dem af panden, drys med salt og peber og hold dem varme.

Kog panden af med vand.

Rør cremefraiche og hvedemel til en jævning og tilsæt den under omrøring.

Kom skalotteløg og sennep i saucen og kog den godt igennem i ca. 2 min.

Smag til med salt.

Fryseegnet: Nej.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 421 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Buffalo spareribs med danablu-dressingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Mulligatawny suppe - få en skøn opskrift på karrysuppe med kyllingMulligatawny suppe er en karrysuppe med kylling grønsager og masser smag - få den lækre...
• Dyrebov stegt i grydeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bananer med farin og kokosLet og hurtig dessert med banan, farin, kokos og citronsaft, der bages i ovnen til de er...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os