Logo

Septembergryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg nakkekam
3 spsk olie
3 nye løg skåret i kvarter
2 porrer i skiver
200 g gulerødder i skiver
2 stilke fintsnittede blegselleri
2 bl. løvstikke
2 dl bouillon
1 dl hvidvin
250 g bønner
125 g sukkerærter
250 g bælgede ærter
1 dl fløde
evt Maizena til jævning

Skær svinekødet i tern og brun det i en gryde sammen med løg og porrer. Lad dem lige få farve.
Tilsæt gulerødder og blegselleri.
Kom løvstikke i sammen med bouillon og hvidvin.
Krydr med salt og peber.
Læg låg på og lad retten simre i 20 minutter.
Kom bønner, sukkerærter, ærter og fløde i og lad det snurre endnu
nogle minutter. Jævn evt retten og smag til.
Server med løse ris eller kogte kartofler.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 919 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mørbradbøffer med nye gulerødder og estragonsauceSkær en mørbrad i bøffer, og server dem med sprødt og sommerligt tilbehør. Se denne lette...
• Fars med vintergrønsagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ovnbagt laks med hvidløgssauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Marengsbunde med appelsin-rabarber chantillyEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!