Logo

Serbisk bondegryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g letsaltet flæsk i terninger
1 spsk olie
1 finthakket løg.
500 g lammekødsterninger
1 spsk rosenpaprika
3 dl bouillon
100-150 g ris
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt

Letsaltet flæsk i terninger brunes af i 1 spsk olie, heri brunes 1 finthakket løg.
500 g lammekødsterninger tilsættes og brunes.
Gryden tages af varmen, 1 spsk rosenpaprika røres i, og 3 dl bouillon
hældes ved.
Efter 30 minutters kogetid røres 100-150 g ris i gryden.
Retten koger videre i 10 minutter så røres små terninger af 1 rød og 1
grøn peberfrugt i, og det hele snurrer færdigt i endnu 10 minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 983 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Raclette Cordon BleuEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gryderet med broccoli og skinkeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Røget oksekød med svampeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber bagte, med jordbærcremeSpændende ret med rabarber der drysses med kanel og bages i ovnen, samt en lækker...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os