Logo

Sesam-oksekød med grønne bønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 spsk sesamfrø
400 g skært oksekød, i tynde strimler
1 spsk hvedemel
1 tsk salt
sort peber
1 spsk jordnøddeolie
1 tsk sesamolie
400 g grønne bønner
1 squash, i tynde skiver
4 forårsløg, i tynde skiver
3 dl oksekødsbouillon
2 tsk majsstivelse
1 spsk sojasauce
1 spsk hvidvinseddike
1 tsk sukker
½ tsk cayennepeber

Rist sesamfrø i den opvarmede wok ½-1 min. indtil de er gyldenbrune.

Tag dem op og stil til side.
Bland hvedemel, salt og peber og vend kødet heri.
Opvarm olien i wokken og steg halvdelen af kødet 2-3 min.

Tag det op og steg resten af kødet 2-3 min.

Kom sesamolien i wokken, tilsæt bønnerne og steg 1 min.
Kom squash, forårsløg og 1 dl bouillon i.

Bring det i kog, skru ned for varmen og lad det koge 1 min.
Bland majsstivelsen med resten af bouillonen, sojasauce samt eddike, sukker og cayennepeber i en lille skål og kom det i wokken.

Kog 1 min. og kom kødet tilbage i wokken og drys sesamfrøene over.
Serveres med kogte ris.


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.000 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?