2 spsk sesamfrø 
400 g skært oksekød, i tynde strimler 
1 spsk hvedemel 
1 tsk salt 
sort peber 
1 spsk jordnøddeolie 
1 tsk sesamolie 
400 g grønne bønner 
1 squash, i tynde skiver 
4 forårsløg, i tynde skiver 
3 dl oksekødsbouillon 
2 tsk majsstivelse 
1 spsk sojasauce 
1 spsk hvidvinseddike 
1 tsk sukker 
½ tsk cayennepeber 
Rist sesamfrø i den opvarmede wok ½-1 min. indtil de er gyldenbrune. 
Tag dem op og stil til side. 
Bland hvedemel, salt og peber og vend kødet heri. 
Opvarm olien i wokken og steg halvdelen af kødet 2-3 min. 
Tag det op og steg resten af kødet 2-3 min. 
Kom sesamolien i wokken, tilsæt bønnerne og steg 1 min. 
Kom squash, forårsløg og 1 dl bouillon i. 
Bring det i kog, skru ned for varmen og lad det koge 1 min. 
Bland majsstivelsen med resten af bouillonen, sojasauce samt eddike, sukker og cayennepeber i en lille skål og kom det i wokken. 
Kog 1 min. og kom kødet tilbage i wokken og drys sesamfrøene over. 
Serveres med kogte ris.