Logo

Shii-take Barbecued Japanese Style

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Shiitake er en spiselig svamp, der oprindelig stammer fra Østasien, hvor der ofte betragtes som en delikatesse. Kan bruges som tilbehør, let hovedret eller forret.

 

12 friske Shii-take

Dip:
3 tsk soya sauce
3 tsk sake eller tør sherry
3 tsk vand
*
Shii-take dip:
ingredienserne blandes og blandingen smages til med ingefær og hvidløg
Svampene grilles ved medium varme med undersiden af svampen vendt opad. Behold stokken på svampen.

Den er god at holde i når svampen skal serveres.
Shii-taken er klar når der kommer vanddråber på lamellerne (ca. 5-8 min).

Fjern svampene fra grillen og dyp dem i dippen.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.515 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Indisk gryderetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Squash, bagt - 26 fedt %Lækker måde at lave sqaush på som tilbehør til for eksempel kød. Her er retten lavet med...
• Kalvekødsruller med svampeKalvekødsruller med spændende fyld af kål og abrikoser og tilbehør af champignoner og...
• Grand Marnier fromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!