Logo

Short rib - oksetværreb i tern - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Trykkoger: 40-45 min. - alm. gryde: 2-3 timer.

# Ingredienser

1-1½ kg Short Rib, oksetværreb i tern
2 løg, hakket
1 dl tomatpure
½ dl engelsk sauce
1 fed hvidløg, presset
1 tsk merian
salt, peber
2-3 dl vand


* Tilberedning

Varm gryden op, brun kødet uden fedtstof. 

Brun løgene med til sidst.
Tilsæt de øvrige ingredienser.
Trykkog 40-45 minutter - afkøl hurtigt eller langsomt.
Server kartoffelmos eller løse ris til.



Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 980 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Wok med oksekød og mango og chokoladekage med kaffemousseSprøde, lynstegte grønsager smager skønt og er nemme at tilberede. En cremet chokoladekage...
• Marineret oksesteg stegt som vildtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Salat med flanksteak og paprikadressingEn okseflanksteak er en god delebøf, der kan købes til en overkommelig pris. Kødstykket er...
• Frugtsalat - fedtfattigHvis du vil tabe dig; En portion svarende til 1⁄6 af hele frugtsalaten kan spises som...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!