Logo

Skinke i thai karry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g wokstrimler af skinkekød
1 lille ds Xing Fu kokosmælk 165 ml
1 ps. Xing Fu rød karry stir fry sauce
150 g sukkerærter
sukker
 
Brun først halvdelen af skinkestrimlerne i lidt af den faste kokosmælk fra bunden af dåsen, læg til side, og brun resten ved kraftig varme. Tilsæt resten af kokosmælken, karrysaucen og de brunede skinkestrimler, og lad det koge 2 min.
Snit sukkerærterne på langs, og kom dem ved kødet sammen med lidt
vand.
Kog et par minutter, så de stadig har bid.
Smag til med salt, peber og en anelse sukker.
Servér straks med ris eller nudler.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 857 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Selleribøffer med tomatsautéEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Høns i aspargesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Spinatsuppe med grillede ostebrødSkipper Skræks livret som en nem suppe. Server suppen med et drys forårsløg og knasende...
• Rådhuspandekager 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os