Logo

Skinke med fennikel i ovn.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Simpel ret med kogt skinke og fennikel, der sammen bliver bagt i ovnen. Kan bruges til frokost eller aftensmad og serveres med creme fraiche og flutes.

 

4 Personer

2 store fennikel
4 tykke skiver kogt skinke
2 tsk lys fransk sennep
smør, rasp og parmesanost

Fenniklerne skæres i kvarte og koges i vand tilsat salt i ca. 10-12 minutter. De drypper af i en sigte. Fenniklerne lægges i et smurt ovnfast fad og skinkeskiverne smøres med sennep og lægges ovenpå. Drys med rasp, der er blandet med revet ost, og kom nogle smørklatter på. Sæt fadet i en 200ºC varm ovn, i ca. 15 minutter, eller til retten er smuk gylden.
Servér creme fraiche og flûtes til.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.398 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Champignonpaté med rødkålssalatLav blot fuld portion af denne gode paté, selvom I ikke er fire i familien. Rester er gode...
• Nachokylling med QuesadillasEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Farsbrød og agurkesalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blanc manger med frugtBlanc manger er en sød dessert, der som navnet antyder stammer fra Frankrig. Dessserten...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os