Logo

Skinke med grønsags-kartoffelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skinke med grønsags-kartoffelsalat

 

Server et par skiver god skinke med en lækker kartoffelsalat med friske grønsager. Har du mulighed for det, så brug friskbælgede ærter.

Arbejdstid: 15 min. Kogetid: 3 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

150 g kogt skinke i tykke skiver

 

Salat:

300 g kogte kartofler

1-2 gulerødder

125 g friskbælgede eller frosne ærter

3 spsk mayonnaise

3 spsk cremefraiche el.lign

1 tsk dijonsennep

1 tsk citronsaft

1 bundt persille

salt og peber

 

Tilbehør: brød

*

 

SKÆR de kogte kartofler i terninger.

Skrub eller skræl gulerødderne og skær dem i små terninger.

Blancher gulerødder og ærter i kogende, letsaltet vand og hæld dem i et dørslag.

 

RØR mayonnaise og cremefraiche sammen med sennep og citronsaft og smag til med salt og peber.

Vend kartofler og grønsager i dressingen.

Skyl og hak persillen og drys den over.

 

SERVER salaten med kogt skinke og brød.

 

TIPS: Du skal begynde med ca. 500 g ærter i bælg for at få 125 g grønne ærter ud af det.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.079 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?