Logo

Skinke-raclette

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stort formfranskbrød
200 g kogt skinke uden fedtkant og skåret i tynde skiver
1 stor gul peberfrugt
4 æg
4 spsk fløde
1 knsp. paprika stærk
salt
200 g schabziger ost
½ dl olie
200 g cornichoner (små saltagurker)
 
Brødet skæres i skiver og ristes på grill-pladen
Skinken skæres ud, så stykkerne passer til panderne, anrettes på et fad.
Peberfrugten halveres, skylles, renses og skæres i små tern.
Æggene piskes med fløden, salt og paprika, peberfrugterne tilsættes og
massen sættes på bordet.
Osten rives og hældes i en skål.
Olien og saltagurkerne kommes i små skåle.
I hver pande opvarmes ½ tsk olie, og skinkeskiverne steges, indtil de
løfter sig let, ca 3 spsk æggemasse hældes over skinken, og panden
stilles i raclette-grillen indtil massen er stivnet.
1 spsk ost drysses henover, og hver portion gratineres.
Spises med det ristede brød og saltagurker til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.715 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?


Effektiv reklame - klik her