Logo

Skinkebiks med grønne bønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Skinkebiks med grønne bønner

 

Hvis du har juleskinke og kogte kartofler til overs, så er de oplagte i denne gode resteret. Erstat evt. den revne parmesanost med et par spejlæg.

Arbejdstid: 15 min. Stegetid. 18 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen

 

#

1 løg

2 stilke bladselleri

400 g kogte kartofler

1 spsk olie eller smør

frisk eller tørret timian

150 g kogt skinke

150 g frosne grønne bønner

Tilbehør: parmesanost og brød

*

 

Pil løget, og hak det fint.

Rens bladselleristilkene, og snit dem fint.

Skær de kogte kartofler i terninger.

Sauter løg og bladselleri bløde på en pande med olie eller smør, og tilsæt kartofler og timian.

Steg til de er gyldne (ca. 8 min.)

Skær skinken i terninger, og vend dem på panden sammen med de grønne bønner.

Steg under omrøring til alt er gennemvarmt (ca. 5 min.).

Smag til med salt og peber.

Server biksemaden med revet parmesanost og brød.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 623 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tarteletter med porrecreme og sprød skinkeDanske porrer er fine i efteråret og smager dejligt i flødesauce - skøn forret til dig
• BigosBigos er en traditionel gryderet, der stammer fra blandt andet Polen og Ukraine....
• Bruschetta med tomat og skinkeDen helt enkle og meget gamle toskanske opskrift lyder på et par skiver daggammelt brød,...
• Brombærmousse med chokoladedrysEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!