Logo

Skinke og kartoffel i morneysauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg kartofler
4 gulerødder
1 løg
1 fed hvidløg
1 pakke skinketern
evt. citronsaft og hønsebouillon
evt. basilikumblade
 
Kartofler, gulerødder og løg skrælles og skæres i tern.
Hvidløg finthakkes og dette bringes i kog med løg-, gulerods- og kartoffelternene.
Salt og peber kommes i.
Man kan evt. bruge hønsebouillon med lidt citronsaft og basilikumblade i, i stedet for vand.
Eller blot en af delene.
Når det har kogt ca. 15-20 min. hældes det meste vand fra og morneysaucen og skinketernene kommes i og dette bringes i kog ganske kort.
Herefter er retten færdig. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 759 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• HakkebøfferEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sesamstegt kyllingelårEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Indbagt lammefiletEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Friturestegt ananas med romEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!