Logo

Skinke og kartoffel i morneysauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg kartofler
4 gulerødder
1 løg
1 fed hvidløg
1 pakke skinketern
evt. citronsaft og hønsebouillon
evt. basilikumblade
 
Kartofler, gulerødder og løg skrælles og skæres i tern.
Hvidløg finthakkes og dette bringes i kog med løg-, gulerods- og kartoffelternene.
Salt og peber kommes i.
Man kan evt. bruge hønsebouillon med lidt citronsaft og basilikumblade i, i stedet for vand.
Eller blot en af delene.
Når det har kogt ca. 15-20 min. hældes det meste vand fra og morneysaucen og skinketernene kommes i og dette bringes i kog ganske kort.
Herefter er retten færdig. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.517 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her