2 spsk olivenolie
250 g champignon
400 g skinkekød i tern
½ dl vand
1 ½ spsk frisk ingefær - finthakket
1 spsk honning
1 tsk salt
friskkværnet peber
3 dl sauce naturel
1 bundt forårsløg
Rens og halver champignonerne og steg dem ved kraftig varme i 1 spsk olivenolie 3-5 minutter. - Tag dem op af gryden og læg dem til side.
Sauter kødet til det er gyldent i 1 spsk olie.
Tilsæt vand, finthakket ingefær, honning og salt, og lad kødet simre ved svag varme i 35 minutter.
Kog risene som angivet på emballagen.
Skær forårsløg i skiver og hak pistacienødderne.
Tilsæt sauce naturel, champignon og forårsløg og kog retten igennem i ca. 2 minutter.
Smag til med salt og peber.
Server gryderetten med de kogte ris og drys med pistacienødderne.