Logo

Skinke og grønt med bechamelsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 spsk smør eller margarine
3 spsk hvedemel
4-5 dl kaffefløde
salt og peber
sennep
75 g reven mild ost (emmentaler)

broccoli
tomatbåde
kogte halve æg
skinkeskiver

Smelt fedtstoffet og kom melet i. Bag det sammen med fløden. Lad det koge godt igennem og smag til med salt, peber og lidt sennep. Når det koger tages gryden fra varmen og osten smelter heri. Rør til saucen er som en blød creme.

Anret varme broccolibuketter i kanten på tallerknerne dernæst tomat og æg, skinke i midten hvor saucen hældes over.
Servér med flûte til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 759 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lynstegt laks og grønsagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Cannelloni med kødsauceCannelloni er store pastarør, som vi her har fyldt med en lækker kødsauce og bagt ligesom...
• Mørbradbøffer i sennepssauceDe saftige mørbradbøffer er blot brunede på panden og derefter bagt færdige i ovnen sammen...
• KærnemælkskoldskålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!