Logo

Skinke- og grønsagspande

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skinke- og grønsagspande

 

Friske løg og champignon giver her den ofte lidt anonyme skinkeschnitzel smag og karakter.

• Ikke alt svinekød er fedt. Mørbrad og skinkeschnitzel kan indeholde så lidt som 2-3% fedt.

Forberedelse 25 min. Tilberedning 15 min. 4 Portioner

 

# Råvarer til Skinke- og grønsagspande

500 g skinkeschnitzel

1 spsk hvedemel

2 spsk smør eller margarine

3 forårsløg eller 10 cm porre

300 g friske champignon

1 fed hvidløg

2 dl kyllinge- eller oksebouillon (fond)

2 spsk soya

salt og peber

½ tsk karry

 

* Fremgangsmåde:

1 Skær kødet i strimler og vend dem i mel.

 

2 Rens løgene og skær dem i ringe. Puds svampene og skær dem i skiver.

 

3 Brun kødet i gyldent fedtstof.

Tilsæt løg og champignoner. Steg ca. 3 min.

 

4 Pil hvidløget og pres det ned på panden.

Tilsæt bouillon (fond) og soya. Kog ca. 15 min.

 

5 Smag til med salt, peber og karry.

 

Tips & råd

 

Skinke- og grønsagspande

Kødet bliver ekstra mørt hvis det marineres 1 time i 2 spsk soya, presset hvidløg, peber og 1 spsk olie.

 

Skinke- og grønsagspande

Retten får et asiatisk "touch" hvis du erstatter hvidløget med ½ tsk frisk reven ingefær.

 

SERVERINGSFORSLAG

Server retten med pasta, løse ris eller kartoffelmos.

En god salat smager jo altid dejligt.

 

PR. PORTION: Kalorier 290 = Kilojoule 1218

Kulhydrat 6 g Protein 28 g Fedt 18 g (55%) Fibre 2 g

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.126 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?







Effektiv reklame - klik her