Logo

Skinkeschnitzler på spid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skinkeschnitzler på spid 


Saftige schnitzler fra skinken eller nakken er meget velsmagende. Husk at marinere schnitzlerne nogle timer før, maden skal serveres. Det hele kan også sagtens grilles.

Til 4 personer. Tilberedningstid: ca. 20 min.

#

4 tynde skinkeschnitzel (evt nakkekoteletter)

4 spsk olie

1 tsk herbes de Provence

salt og peber fra kværn,  

evt. grønsager

*

1. Bank kødskiverne lidt ud i længderetningen.

Hvis de er meget brede, skæres de en gang over på langs.

 

2. Pisk olien med det franske krydderi og peber.

Smør blandingen på begge sider af kødet med en pensel.

Stik kødet på metal eller træspid, evt. med rensede, ituskårne grønsager imellem (fx halve tomater, bidder af grøn peber, kvarte løg eller store champignon).

 

3. Steg kødet på grillen 3-5 min. på hver side, alt efter tykkelse.

Kødet må endelig ikke få for meget.

Der pensles med olie af og til.

Drys først med salt, når kødet er færdigstegt.

 

Velegnet som frokostret med kryddersmør og en skål salat.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.441 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken fridag er det bedst at undvære?





Effektiv reklame - klik her