Logo

Skinkesteg eller nakkekam - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Trykkoger: 30-40 min. - alm. gryde: ca. 1 ½ time.

# Ingredienser

1 kg skinkesteg eller nakkekam uden svær
2 tsk salt
½ tsk peber
½ tsk ingefær
50 g smør/margarine
3 æbler, skrællede, i både
1 dl vand
Kulør og evt. meljævning

* Tilberedning

Gnid kødet med krydderierne.
Brun det i fedtstoffet.
Tilsæt æbler og vand.
Trykkog 30-40 minutter - afkøl hurtigt eller langsomt.
Tag låget af gryden, tilsæt kulør.
Æblerne jævner saucen noget, men vil du have den tykkere, kan den evt. jævnes med meljævning.
Server fx kartoffelmos til.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.261 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?