Logo

Skinketern i kokos og koriander

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
400 g skinketern
3 dl kokosmælk
½ finthakket chili
1 finthakket løg
½ potte frisk koriander
2 spsk oystersauce
120 g basmatiris
salt og peber
 
Brun kødet af og tilsæt kokosmælk, chili, løg, og oystersauce.
Kog under låg i ca. 25 minutter.
Sæt ris over at koge.
Kort før servering vendes koriander i og der smages til med salt og peber.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 907 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?