Logo

Skinketern med ris og ananas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
350 g skinkekød i tern
2 spsk soyasauce
1/2 tsk stødt ingefær (1 tsk friskreven)
1/2 tsk chilipulver
hvedemel
salt og peber
olie til stegning
200 g ananas i tern (eller 1 hel babyananas)
80 g basmatiris
 
Skinkekød, sojasauce, ingefær og chili blandes sammen og trækker
herefter ca. 10 min.
Risene sættes over at koge i letsaltet vand.
Kødet drysses godt med hvedemel og steges af på pande i rigelig olie.
Steger ca. 15-20 minutter til de er gyldne og sprøde.
Tages af panden og stilles lunt.
I samme pande varmes ananasternene og de kogte ris vendes sammen med
ananas.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 942 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Skønne kyllingefrikadeller med gulerødderFrikadeller er altid godt på frokostbordet. Men i stedet for de klassiske frikadeller kan...
• Jordskoksuppe med chipsJordskokker giver en dejlig cremet konsistens til supper og byder desuden på en...
• Stegt kylling i stegesoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Små tomattærterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os