Logo

Skinketern med ris og ananas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
350 g skinkekød i tern
2 spsk soyasauce
½ tsk stødt ingefær (1 tsk friskreven)
½ tsk chilipulver
hvedemel
salt og peber
olie til stegning
200 g ananas i tern (eller 1 hel babyananas)
80 g basmatiris
 
Skinkekød, sojasauce, ingefær og chili blandes sammen og trækker
herefter ca. 10 min.
Risene sættes over at koge i letsaltet vand.
Kødet drysses godt med hvedemel og steges af på pande i rigelig olie.
Steger ca. 15-20 minutter til de er gyldne og sprøde.
Tages af panden og stilles lunt.
I samme pande varmes ananasternene og de kogte ris vendes sammen med
ananas.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.468 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her