2 rødløg 
2 tomater 
½ fennikelknold ca. 100 g 
100 g rucolasalat 
lidt dild - bladpersille og timian 
 
Krydderier: 
Kanel 
karry 
koriander 
spidskommen 
chili 
 
300 g bulgur + 6 dl vand 
½ tsk salt 
500 g kalkunbryst 
1 spsk oliven olie 
salt, peber
  
Skær rødløgene i små tern, ca. 10 x 10 mm. 
Skær tomaterne i små både eller tern. 
Del den halve fennikelknold i grove stykker. 
Skyld salaten og krydderurterne og hak det meget groft. 
Bland det hele sammen, drys krydderierne oven på og bland igen, vær forsigtig med chilien, undlad den hvis du ikke er til stærke retter. Brug ca. 1 fingerdrys (hvad du kan have mellem tre fingre) af hver krydderi. Bland det hele forsigtigt igen. 
Kom bulgur, salt og vandet i en gryde, kog det i 10 min. og lad det derefter trække i yderlige 10 min. 
Varm en stegepande op, kom oliven olie på og steg kødet på alle sider, til det er gyldent ca. 2-3 min. på hver side, skru derefter ned for varmen og steg det 5-6 min. på hver side. 
Tag kalkunbrystet af panden, dæk det men alufolie og et viskestykke og lad det trække i 10 min. før du skærer det ud.